Afgelopen zondag (9 oktober) was het weer tijd voor de traditionele afsluiting van het duikseizoen. De knakworstduik.
Met een buitentemperatuur van 17 graden en watertemperatuur van rond de 14 graden werden we warm onthaald bij de ingang van natuurbad Engelbert.
Een heerlijke zon overgoten knakworstduik. De meerderheid, waaronder ikzelf waren op de broodjes knakworst en gezelligheid afgekomen. Enkelen waagden zelfs een verfrissende duik. Door de dichte “mist” onder water duurde het echter niet lang voor de eerste duikers weer uit het water kwamen.
Heerlijk bijkletsen, waarbij het gesprek al snel ging over hoezeer velen zich verheugden op de komende duikreizen naar Kroatie of Egypte. Enkelen waren zich aan het voorbereiden voor beide bestemmingen. Onder het genot van een kop koffie, warme chocolademelk met slagroom en uiteraard met een broodje knakworst.
Aan de catering was niets op aan te merken, goed verzorgd en geregeld door Annemieke en Lourens met een taartrecept uit de laatste Allerhande genaamd
Pumpkin spice cheececake, heerlijk!!, een echte aanrader! Linkje naar het recept.
We hebben genoten van deze dag! En omdat te bewijzen een paar leuke kiekjes 😉