Hydrofiel Highlights 10 september 2024

  • De film De Wilde Noordzee draait momenteel in een aantal bioscopen. Voor de meeste duikers een must om te zien. Er is een Hydrofiel Whatsapp-community groep aangemaakt met als doel de film gezamenlijk te gaan bekijken. Ben je geïnteresseerd meld je dan snel aan!
  • Op dierendag vrijdag 4 oktober gaat het zwembadseizoen 2024-2025 weer van start in het Scharlakenhof. Dus neem je goudvis mee! Het volledige overzicht zwembadtrainingen staat op de website.
  • Het seizoen voor de winteravondvertellingen 2024-2025 gaat weer beginnen. Op 24 oktober gaat Rolf ons vertellen over het duiken met een rebreather en wat daar allemaal bij komt kijken. Het overzicht van de winteravondvertellingen staat op de website
  • Op 27 oktober sluiten we het zomerduikseizoen af met de traditionele Knakworstduik in de Engelberterplas. Voor de meeste een leuk moment om bij te praten. Het accent ligt in de eerste plaats op gezelligheid. Duiken is dus niet verplicht maar mag natuurlijk wel!
  • Op 13 december organiseert het bestuur de 2e Algemene Ledenvergadering.  De locatie is zoals gebruikelijk het zwembad Het Scharlakenhof in Haren. Aansluitend is er een zwembadtraining met perslucht. Je kan dan een andere sets proberen (bv. dubbelset of enkelset met wing). Zet dit alvast in je agenda of nog handiger; abonneer je op de agenda via de website De uitnodiging met agenda en details volgen nog.